Inschrijven
21655
page-template-default,page,page-id-21655,stockholm-core-1.0.1,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
PROCEDURA

Leuk! U heeft besloten dat u bij de Italiaanse Culturele Salon taallessen Italiaans wilt volgen.

U kunt zich als volgt inschrijven:

 

  • U neemt contact met mij op via mijn zakelijke mobiele nummer: 06- 21384140 of via de email: deitaliaanseculturelesalon (at) gmail (punt) com
  • Ik maak vervolgens met u een afspraak voor een intakegesprek, waarin u uw wensen en verwachtingen over de les met mij kunt bespreken. Vervolgens vult u het inschrijfformulier in en krijgt u de algemene voorwaarden uitgereikt.
  • Indien u geen beginner bent maakt u van tevoren een kleine entree-toets, zodat ik een goed inzicht krijg van uw niveau. Voor alle lessen geldt dat hierbij de niveaus aangehouden worden van de CEFR, The Common European Framework of Reference for Languages, waarin de competenties van de diverse niveaus zijn
  • Na het overleg, stel ik voor u een les op maat samen. Voor een beginnerscursus is dit wekelijks 1,5 uur, gedurende 10 weken. De lesperiode loopt van September tot en met November en van Januari tot en met Mei. Tijdstippen voor de aanvang van de lesuren worden in overleg bepaald. Indien het gaat om een privéles, probeer ik ook het tijdstip waarop de les gegeven wordt zoveel mogelijk aan uw schema aan te passen.
  • De les zakelijk Italiaans wordt, ook op maat afgestemd en kan bestaan uit een intensieve, doelgerichte cursus voor de duur van het project of uit een aaneengesloten periode van wekelijkse lessen a 1,5 uur.
TARIFFA

Met ingang van cursusjaar 2020-2021 is de prijs voor een groepscursus conversatie Italiaans 27,50 euro per 1,5 uur per persoon. Geeft u de voorkeur aan privéles, dan is de prijs hiervoor 37,50 euro per uur.

 

Wilt u een cursus Zakelijk Italiaans volgen, neemt u dan contact op voor een offerte. Voor een cursus Zakelijk Italiaans, waarbij het gaat om een specifieke opdracht, worden de geschatte uren die nodig zijn voor het gevraagde project vooraf in overleg overeengekomen.

 

Voorafgaand aan de lessen dient de betaling voor de gehele afgesproken periode te worden voldaan.