Onze Opdrachten
21655
page-template-default,page,page-id-21655,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
OPDRACHTEN

De opdrachten die wij aannemen zijn heel divers, ons uitgangspunt is de affiniteit die wij voelen met het onderwerp, een professionele werkhouding en een prettige samenwerking. Hieronder volgen een paar voorbeelden:

Romaneske, tijdschrift van de Vereniging van Leuvense Romanisten – KU Leuven.
Artikel over de roman Isolina van de Italiaanse schrijfster Dacia Maraini verschijnt binnenkort.

 

Carla Regina Voiceactually, Cultural foundation:

Mede-vertaling script Italiaans – Nederlands en eindredactie, theatervoorstelling Mi chiamo Italia, (klik op link) geproduceerd en geregisseerd door mezzosopraan Carla Regina, gepubliceerd op de website van deze stichting en op die van het Istituto Italiano di Cultura, Amsterdam.

 

Privé opdrachtgever

Vertaling Italiaans – Nederlands van de verhandeling van professore associato Laura Restuccia van de Universiteit van Palermo ter gelegenheid van de ontmoeting met de Nederlandse dichteressen Radna Fabias en Kira Wuck, te Palermo in het kader van het “Festival delle Letterature Migranti”, gepubliceerd op Neerlandistiek, (klik op link) online tijdschrift voor taal en letterkunde.

 

M4M zoekmachine marketing B.V.
Vertalen van diverse teksten uit het Nederlands naar het Italiaans voor de website van dresscode.nl, online stijlgids.

 

Inspirezzo Onderwijsmanagement en Stichting Leraren met Lef.

Linguïstische en culturele intermediair Italiaans:
Assisteren bij de organisatie van een congres over inclusie van speciaal onderwijs in het reguliere Italiaanse onderwijssysteem. Onderhouden van zakelijke contacten met Italië, naar het Italiaans vertalen van formele brieven en documenten met een specifieke terminologie.

Tolken voor vertegenwoordigers van het Ministerie van OCW, Italiaanse educatieve organisaties, gemeenteraadsleden van Lucignano en leraren tijdens bezoeken aan diverse scholen in de regio Arezzo. Verslag schrijven in het Nederlands en Italiaans.
Stage Universiteit Leiden.